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Piment thai 'Prik Kee Noo' (Capsicum frutescens)

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Piment thai 'Prik Kee Noo' (Capsicum frutescens)
Piment thai 'Prik Kee Noo' (Capsicum frutescens) #0
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NON DISPONIBLE
N° d'article
CAP05
Groupe:
chilisamen
Profondeur de semis:
1–2 cm
Couleur des fleurs:
Blanc
Période de floraison :
AoûtJuilletJuinSeptembre
Compagnons:
AilCapucine HaricotsLaitueSouci
Temps de récolte principale:
AoûtOctobreSeptembre
Cycle de vie :
Vivace
Température optimale de germination :
+25–28°c
Distance de plantation env.:
40 x 40 cm
Famille de plantes:
Solanacées
Hauteur de la plante env.:
100 cm
Quantité de graines:
10
Mauvais compagnons:
ConcombresCéleriPetit poisPommes de terreTomates
Emplacement:
Soleil
Préculture intérieur :
AvrilFévrierJanvierMars
Besoins en eau:
Haut
Rusticité au froid jusqu'à:
+5°c
Système racinaire :
Racines fasciculées type coeur
Nom botanique:
capsicum frutescens
Mots-clé

Description

A very spicy chilli with slim pods, commonly used in Asian cooking, the chili cultivar 'Prik Kee Noo' is the typical chilli pepper for Thai cuisine. Its fruits are extremely hot, reaching about 50,000 Scoville, though they only reach a length of 1-4
cm. In Thailand they are either eaten raw or cooked. They can be found in the store, both while they are still green and in ripe red state

'Prik Kee Noo' translates way less beautiful: mouse droppings. However, the variety is also known under its more poetic name worldwide: birdseye chili
10 Prik Kee Noo birdseye chilli seeds

Cultivation and sowing: How to grow chili peppers from seed

En savoir plus: description et entretien

Semis et culture

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